Napsali o nás
Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Reference

Spolupráci s Vaší realitní kanceláří hodnotím nadprůměrně. Oceňuji zejména férové jednání, sdělení veškerých informací o kupované nemovitosti již při první schůzce a hlavně ochotný přístup makléře pana Polohy i v případe administrativně náročnějšího převodu nemovitosti a s tím spojených administrativních „vícepracech“.

S pozdravem,

Ing. Petr Papica

 


Se službami Vaší RK jsem byl velice spokojený, zejména kladně hodnotím vstřícný a profesionální přístup makléře pana Polohy. Spolupráce s ním i ostatními pracovníky RK byla vynikající.
Vaši RK určitě doporučím svým známým a přátelům.
S pozdravem
JUDr. Jiří Ott

 


 

Děkuji celému kolektivu realitní kanceláře „Nemovitosti v Beskydech“ a především panu Michalu Polohovi za profesionální a lidský přístup, úžasnou spolupráci a rychle vyřízení všech formalit při zprostředkování koupě nemovitosti v Kunčicích pod Ondřejníkem. Vše proběhlo hladce a bez jakýchkoliv zádrhelů.

Hledáte-li někoho spolehlivého, vřele můžu tuto realitní kancelář doporučit.

P. Macharáčková, Frýdlant nad Ostravicí

 


 

Chtěla bych celému kolektivu a zejména panu Polohovi poděkovat za vstřícnost, přístup v souvislosti s koupí nemovitosti v Tiché. Realitní kancelář Nemovitosti v Beskydech je opravdu JEDINEČNÁ a doporučuji její služby. Jsou to profíci na správném místě.

Petra Vejnosková a manželem.

 


 

Jako zkušení matadoři v oblasti trhu s realitami si dovolíme realitní kancelář Nemovitosti v Beskydech vřele doporučit. Sourozenci Polohovi nám zajistili 100% spolehlivost a jako bonus velkou ochotu, vstřícnost a lidský přístup.

Děkujeme Vám  a těšíme na další spolupráci.

manž. Okenicovi, Frýdlant n. O.

 


 

Děkujeme za spolupráci s realitní kanceláří při koupi domu. Po špatných zkušenostech s jinými kancelářemi a nepoctivými makléři, jsme byli velmi mile překvapeni, že to jde i jinak. Je příjemné vědět, že se vždy najde i někdo, kdo to dělá pořádně a poctivě. Byli jsme potěšeni pohodovým průběhem celého obchodu a vstřícným jednáním pana Polohy, který nás zahrnul férově všemi informacemi ohledně poptávaného domu. S takovým přístupem jsme se dosud nesetkali, proto srdečně a rádi doporučíme. Děkujeme ještě jednou za individuální a příjemný přístup, za spolehlivost a zodpovědnost. Tyhle reference si určitě nenecháme pro sebe.

V. Jelínková, Frýdlant n. O.

 


 

Prostřednictvím Realitní kanceláře "Nemovitosti v Beskydech” jsem prodávala rodinný domek. S průběhem celého prodeje jsem byla velice spokojena. Majitel kanceláře mi poskytl veškeré informace, pomohl vyřídit všechny potřebné formality. Vše probíhalo v příjemné atmosféře. O všech krocích jsem byla průběžně informována. Celý prodej proběhl k mé naprosté spokojenosti.

 

Danuše Žáčková - Čeladná

 


 

Zdravím Vás.

S ohledem na referenci Vaší realitní kanceláře Nemovitosti v Beskydech Vám mohu sdělit,že jsem byl velice spokojen se službami s ohledem na nákup pozemku a s vyřízením všech náležitostí souvisejících s tímto nákupem.Samozřejmě vstřícnost a ochota je u Vás příkladná.

 

Váš spokojený zákazník R.Kořený

 


 

Vážená paní Polohová,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za nalezení i zprostředkování koupě rodinného domu v Kunčicích pod Ondřejníkem.

Vážím si Vašeho přístupu i ochoty pana Michala Polohy, který byl schopen rychle reagovat v případě nenadálých komplikací s prodejem domu a vždy byl velmi vstřícný i flexibilní, když jsem se na nemovitost potřebovala již po několikáte podívat.

Ještě jednou děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.

Se srdečným pozdravem

Ing. Beata Bulawová

 


 

Dobrý den, dnes začíná advent, to znamená nastává čas k zastavení a k zamyšlení. A určitě také k poděkování.

Chtěla bych poděkovat panu Polohovi za skvěle odvedenou práci, kterou během tohoto roku udělal, když jsme jako rodina oslovili jeho realitní kancelář. Prodej naší nemovitosti probíhal k naší naprosté spokojenosti a o všem jsme byli průběžně informováni.

Co musím ale hlavně vyzvednout, je jeho individuální přístup k zákazníkům.
 

Ještě jednou děkuji. 


Mgr. Pavla Pavelková

 


 

Vážený pane Poloho,

moc Vám děkujeme  za ochotu, vstřícnost a férové jednání. Během výběru pozemku jste nám  byl vždy nápomocen a i když se koupě nezdařila byla nám vrácena záloha v plné výši za což si Vás velice  vážíme a musíme uznat, že v dnešní době se už s takovým jednáním nesetkáváme.

Přejeme Vám mnoho úspěchů při prodeji nemovitostí v Beskydech.

manželé Naďa a Roman Šubrtovi

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci